Det går framåt!

Gud vad jag tvekat ifall jag skulle lägga upp dessa bilder eller ej. Men jag blir sjukt peppad av andra när dom lägger upp sånna här bilder, så kanske någon annan kan bli det av mina?! ;) 
Jag gjorde dom så små jag bara kunde, för före-bilden är inte något jag känner mig bekväm med att visa egentligen. Men jag känner mig sjukt nöjd med mig själv. Även fast jag hade kunnat gjort det sååå mycket bättre. Är långt ifrån den kropp jag vill ha, men en bra bit påväg. Träningen har blivit lidande pga jobb och sjukdom. Kosten är alltid lidande pga mitt sockersug. Ska verkligen verkligen verkligen försöka sluta äta skit! Inte nog med att "utseendet" får lida för det, kroppen mår inte bra heller. Känner hur trött och slö man blir när man bara äter skit..


Varsågod! Mina före- och efterbilder. Bjuder på dom! Första bilden är tagen i september och den andra i mars, kanske förra veckan eller förrförra?!

Från 1 september till 2 mars (ska mäta igen nu i april, men känns inte som det har minskat nått denna månad) har jag minskat 8-9 cm runt magen (Mäter vid naveln och där jag är som bredast, därav olika resultat) och 3 cm runt varje lår. 


Kämpa på!! ;)
(Får se om jag blir så obekväm med bilderna att jag tar bort hela inlägget sen! Haha :P)

Kommentarer
Postat av: Mia

Du är så duktig 😃😃 !!

2015-04-02 @ 09:06:34
URL: http://mialundholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0