Hemtrevligt!

Idag har jag hunnit med att bädda rent i sängen. Vikt tvätt, hängt en ny tvätt, tvättat en till tvätt, putsat alla fönster i huset (ut och insida), damsugat och torkat golv. Såå skönt! Ellen vaknade kl.5 imorse och vart trött redan halv tio. Så kvart i tio slocknade hon så jag kunde pusta fönster ifred :) Känns så skönt att ha det städat!
Och inte nog med det så fick Pär en bukett tulpaner av Britta som var hit och grattade. Lööööv it! Så mysigt.

Känner att jag tycker det är fint här för engångsskull! (Förutom köket. Skulle behöva rensa bänkarna) Jag köpte även en ny Vardagsrumsmatta igår. Då Ellen pinkat ner våran förra (plus att den var ful som stryk!! Alltså skitjävlaäckelful). Och det blev så repigt på golvet när man flyttade bordet utan matta. Så jag köpte en ny tillfällig matta tills vi hittat en vi är nöjd med. Men jag blev faktiskt nöjd med denna :) 299kr bara också dessutom. Dock är den inte praktisk för fem öre. Hundhåren kryper ner i den och vill sitta fast där för evigt.

..men just nu! Aaahh hemtrevligt! :)

Bytte även plats på ljusstakarna och ljuslyktan. Förut har lyktan stått på köksbordet och stakarna på vardagsrumsbordet. Blev mycket bättre!

Väääädra!! 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0