Saknar min glada tjej

Igår sov Ellen hela dagen. Annars hostade hon bara. Hon var upp två gånger och ville leka, men orkade bara typ 2 minuter sen kom hon tillbaka till min famn och somnade. :( 
I natt vaknade hon och var jätteledsen. Pappa var bäst då! Få ligga i hans famn. 

Idag hade vi tid hos läkarn igen. Hon lät bättre än i måndags men inte bra. Vi fick en lika dos som sist vi var där. Kortison + andas i mask 2 ggr. Usch! Den där jävla masken!! Hon ser ut att få sån panik! Och så tittar hon upp på mig med med en blick som säger "varför gör du såhär mot mig?" Och då ska man klara av att hålla fast henne. Uscha!
Läkarn tyckte inte hon lät bättre efter den omgången så vi fick vänta kvar en timme för att se om kortisonet behövde tid att värka.
Då lekte hon på i väntrummet. Sakta och försiktigt men hon var upp och kröp iaf. Men man ser hur svag hon är. Helt skakis i kroppen! Inte så konstigt då hon knappt ätit något på 5 dagar.
Febern var även tillbaka idag! 

När det var dags att lyssna, lät det inte bättre då heller. Så nu har vi fått med en inhalator hem. Inte alls lätt att få henne att andas i den när man är själv. 
Sen ska vi tillbaka på en till koll på fredag. 

Sen behövde det nödvändigtvis inte vara förkyldningsastma. Det kunde ju bero på influensan, vi får se om det blir lika nästa gång hon är sjuk.

Alltså fy fan vad jag hatar sjukdomar! Jävla äckliga baciller som ska smittas hela tiden!! Idag är 5:e dagen Ellen är dålig! Och jag tycker inte hon blir det minsta bättre. Hon har sovit ända sen vi kom hem kl. 11. Jag saknar min glada pigga tjej! ❤️❤️ 

Hon måste få i sig fast föda!! Nu har hon ju levt på välling. Tror det blir en ond cirkel. Hon blir trött och slö för hon inte har ätit något, då orkar hon inte äta = ännu mera trött och slö! Tips på vad man kan få i henne? Hon åt en pepparkaka på vc iaf. Alltid något. Men här hemma vill hon inte ha nånting!

Underbara unge! Bli frisk nu ❤️


Kommentarer
Postat av: Therese

uscha, lillan då! Vi var oxå där idag, Majken har oxå sån hemsk slemhosta. Hatar oxå dessa jävla äckliga baciller, är så less på dom!!


Svar: Jasså?? Var det bra med henne då?
Nathalie

2015-03-11 @ 14:53:29
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Kajsa

Glass brukar funka. Saft, Festis, blåbärssoppa? Onyttigt och sött. Men kanske bättre än inget iallafall.

Svar: Ja isglass gick ner! :) och lite smoothie.
Nathalie

2015-03-11 @ 14:59:42
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Terese mattson

Gräddglass! :)

2015-03-11 @ 18:49:01
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Ella

Oj men stackars ellen😔Lill gumman. Alice fick förskylnings astma när hon var ca 14 månader väldigt slemmig rosslig och feber till och från ofta. Men när vi började med inhalatorn så blev det mkt bättre och använde den så fort hon började bli sjuk.
Däremellan använde vi inte den.
Astman växte bort vid ca 4 års ålder tror jag det var.
Hoppas Ellen repar sig många kramar❤️

2015-03-13 @ 20:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0