Underbart!

Ni har ingen aning om hur underbart det är att höra sin unge pigg och GLAD efter så många dagar som dålig. :D 
Hon är så mycket piggare! Lite gnällig på morronen fortfarande, men kvällarna är som en cirkus! ;) Så glad och "pratar" hela tiden. Vad hon säger har jag ingen aning om, men hon babblar på oavbrutet. Och hon har fått en sån lurig min. Som att hon försöker hålla sig för skratt! Haha ser så jäkla kul ut när hon gör nånting sen kollar på en med den där minen! :D ❤️

Matlusten är väl inte heeelt tillbaka än. Men mycket mycket bättre. Idag valde hon till och med själv vad hon ville äta ;) Hon stog och rotade i skafferiet, hittade en påse med pasta (fjärilar) kom med dom till mig och sa "nanam". Så jag kokade dom och visst åt hon! Nitro fick väl äta mest, men hon åt iaf! :)

Annars är det jag som åkt på denna sjuka. Snorar och hostar, och näsan blir såå täppt imellanåt så jag tror jag smäller av! 
Idag när jag åkte hem var det värst! Har aldrig varit med om en liknande nästäppa. Vet inte om det var luften i bilen eller vad det var. Men det var som att jag hade cement i näsborrarna. Gick knappt att svälja. Kändes som det svullnade från näsan och neråt halsen. Uuuusch!

Men huvudsaken Ellen är på bättringsvägen :) 
Ellen i sin nya cykelhjälm! Haha, så kul! Hon växer väl i den tids nog ;)

Kommentarer
Postat av: Pappa

Nä va kul att hon har blivit frisk.
Prova Renesans nässprej mot nästäppan, den är inte beroendeframkallande.

2015-03-15 @ 23:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0