Liten blir stor.

Ellen är en riktig pratkvarn nu och pratar mest hela tiden. 
Nu ikväll tog hon på sig chipsskålen på huvet och låssades att den var en hatt.
På dagis sjunger dom en sång varje morgon. Man har en hatt som alla får turas om att ha på sig, sen sjunger man "vem finns i hatten, vem kan vi hitta? Vem finns i hatten kom ska vi titta!" Sen skriker alla barnen "elleeeen", om det är hon som har hatten på sig.

Iaf. Ellen tog på sig hatten/skålen och sjöng "vem i hatten? vem i hatten? Kom ska titta!" Alltså älskade unge!! :') Lät så himla gulligt!

Jag önskar att dom filmade allt som händer på dagis. Jag vill så gärna se vad hon gör, hur hon är, när hon är där :) Är hon annorlunda mot för hemma? :)

Även fast hon driver mig till vansinne varje dag (fröken som inte lyssnar, bara står och storflinar åt en när man säger ajaj!) så älskar jag att vara med denna underbara unge! Så mysig och omtänksam. Om jag låssas grina (om jag frågar om jag får en kram tex och hon säger nej :P) så utbrister hon "mamma!!!" Sen kommer hon snabbare än blixten och kramas och pussas ❤️❤️
Oftast iaf! Nu på senare dar har hon börjar schyscha(?) mig. (När man sätter pekfingret för munnen och låter schhhh) haha

❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentarer
Postat av: Ellionore

Hihi vad mysig hon är Ellen, mys jäntan.
Ni får gärna titta förbi Juniskär nåt.
Kram kram

2015-09-27 @ 18:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0