Prefekt vårdag

Igår var vi till vårdcentralen då jag såg kvällen innan att det rann var ur örat på Ellen. Mycket riktigt så var trumhinnan spräckt. Så det blev en penicillinkur för damen. 
Gav henne första dosen när vi kom hem, och efter det var det som att all sjuka bara flög ur henne?!? Så pigg och glad! Idag har hon varit huuuur glad som helst 😄😄 Jag klev upp före henne och jag märkte inte ens att hon vaknade eller öppnade dörren, vände mig om och möttes av ett leende! ❤️ 

Sen har hon varit så glad hela dan. Vi var ute på förmiddan och donade på. Ellen lekte och jag rensade våran "fyrkant" på baksidan. Kommer alltid så mycket vårblommor där i, några hade redan kommit upp :) Så skönt att få bort allt skit innan dom kommer, så man inte krattar sönder dom. 
Sen fick hon sova ett tag och jag fick hinna med att städa. Ååhhh vad fräscht det känns här hemma nu. Då man inte har damsugat på evigheter pga jobb och sjuka. Hundhår överallt. Så skönt att få bort det iaf, och torka golven :) Och vädra! Älskar våren!! :) 



Jag älskar att min pigga lilla skitkorv är tillbaka igen! Idag har hon inte varit sådär mammig som hon är heller. Hallelujah! Underbart. Nu hoppas jag bara hon är tillräckligt bra för att sova en hel natt i sin egna säng, så jag kan sova som folk igen! Känns som jag ska få liggsår när jag ligger bredvid Ellen. 😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0