Man ska inte ropa hej!

Förra veckan vabbade jag två dagar med Ellen. När jag fick lite dåligt samvete för jobbets skull så sa min chef "ja du har ju faktiskt inte varit hemma och vabbat mycket alls" och näe det har jag faktiskt inte. Två gånger sen hon började på dagis i augusti. 
Så jag sa det "ja hon har faktiskt bra immunförsvar, Ellen". Om och om sa jag det till kollegor som frågade hur det var med henne.

Tji fick jag! Så kan man inte tänka, för då tänker universum att "nu jävlar ska hon få se". 
I natt har vi varit vaken och tagit reda på spya. Usch vad jag tyckte synd om Ellen! Vaknade av att hon var ledsen, så jag gick in till henne och la mig. Då känner jag att hon spyr (det är mörkt i rummet). Fan också! Fast tänkte för att hon hostat eller nått, så det var därför. Hämtade en handduk och la över. Men sen kommer det mera spya, det var spya under hela kudden, över hela Ellen. Så jag ger upp sängbytandet och tar över henne till våran säng. Hämtar handduk som vi kan ligga på, så man slipper byta lakan och hela helvete. 
Försöker få henne att spy i en hink, men då skriker hon i panik! Uscha lilla gumman! Vart säkert 6-7 spyor i natt. Så vi har ju några handdukar att tvätta! (Mitt i allt tog tvättmedlet slut! Hihhohohahaha. Skjut mig!) Plus kuddar som legat på tork framför kaminen hela dagen och är väl nästan torr nu. 

Men fy vad hemskt det var när hon fick panik och skrek "jag kan inte!! Jag vill inte!!" Lilla älsklingen! 
Men vid sju kom sista lasset och sen sov hon till tio. Hon ligger och sover och ropar på Tess (moster). Sen vaknar hon och är på strålande humör "åka Mejja Tess!!" Sen har hon varit väldigt pigg. Förutom en tupplur på 3 timmar idag, men det var väl för att vi var uppe halva natten. 

Men både Pär och jag stannar hemma imorgon också. Pär var hemma idag, och jag var som tur var ledig. Men man vill ju inte dra med sig nått på jobbet. Så får väl se om nått bryter ut för oss i natt eller imorrn.
Hon hade hittat en gammal drickyoghurt  (som stått framme) igår så kanske hon blev dålig av den?!? 


Finaste människan jag vet! ❤️


Kommentarer
Postat av: Therese

Men gullunge! Får gärna komma till oss!...fast om några dagar! ;)

2016-02-04 @ 21:47:36
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0