My babies

Idag står det vabb på schemat. Ellen har haft feber i helgen och har fått en ordentlig hosta. Det liksom piper när hon hostar. Så jag kände att det var lika bra att hon var hemma. Även fast hon är pigg och glad. Det är ju dumt att smitta andra så det bara går runt runt.

Men som vanligt får jag dåligt samvete, mot jobbet då. Två dagar hemma (ja vi blir hemma imorgon också). Det svider ju först och främst på lönen, men det tar även emot att inte kunna dyka upp på jobbet. Jag vet inte varför jag känner så, men känner mig besvärlig på nått vis.
Men efter jag pratat med chiefen så känns det mycket bättre! Så förstående :) Så nu är vi hemma och kryar på oss med gott samvete ;)

Och igår hände en sak som jag varit rädd för så länge. Ellen klättrade upp på byrån i sovrummet, drog ut lådorna och klättrade upp. Och då for den omkull! På henne!! Jag stog och kollade kalendern och hörde en smäll följt av grin. Vände mig om och såg Pär kuta till sovrummet. Usch vad rädd jag blev! Men som tur var gick det bra. Om tror att den undre lådan, som var utdragen, tog emot lite och sängen tog nog också emot byrån lite. Annars hade det kunnat gå illa! 
Har sagt fleeeera månader (år) att vi ska skruva fast den i väggen för att nått sånt här inte ska hända! Och så måste jag bara skriva nån rad om min minsta bebis också. Pim! Alltså han är så go! Det är Nirre med, men Pim är verkligen som en bebis. På natten kommer han och lägger sig mellan mig och Pär i sängen och myser. Alltså verkligen myser! Ligger man med ryggen mot han, lägger han sitt huve på ens hals, mellan huvet och axeln liksom. Så jäkla mysigt! :D 
Älskar mina små grisar, alla 3! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0