Furuvik

Idag kl.4.30 kom Ellen in till oss och la sig. Det brukar hon inte göra, om hon inte är dålig. Men efter typ en minut frågar hon glatt "ska vi åka karuseller??" Haha så söt! Som hon har längtat att få åka till Furuvik. Och idag var det dags.

Började med lite sura miner, för damen var nämligen inte på samma glada humör när hon vaknade nästa gång. Då ville hon inte åka, då ville hon sova.

Men vi kom iväg iaf. Kom till och med 30 minuter innan dom öppnade. Betalade in oss och gick och kollade på djuren. Ellen ville gå in till alla. "Jag vill vara med henne!" Tur man får gå in till getterna iaf :)
Kollade på lemurerna som var väldigt närgående. En hoppade nästan ner på mig! :D

Sen var det dags för karuseller! Trodde inte Ellen skulle gilla det, men där hade jag fel. Ville åka mer och mer och mer! Det var kul :) Förutom den sista karusellen vi åkte, då vart hon jätterädd! Till och med jag tyckte den vad obehaglig. Stackarn! Men som tur är, i detta fall iaf, så varar ju inte barnkarusellerna så länge.

Sen var vi alla rätt slut! Så vi rundade av och körde en middag på donken innan vi rullade hem :)
Allt som allt en riktigt trevlig dag. Tror Ellen är mer än nöjd och skulle faktiskt kunna tänka mig att åka tillbaka en gång till den här sommarn. Det enda jag blev besviken på var att det inte fanns så mycket godisstånd. Där man kan köpa stora klubbor (som jag lovat Ellen) och sånna "napp-klubbor" osv. Alldeles i entrén hittade vi EN när vi gick ut, men det var inte så mycket att välja på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0